Gia

gia_giaGeboren 1961 te Ulvenhout. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma, zocht ik een kunstopleiding waarin theatrale, muzikale en bewegings-elementen verbonden worden en bovendien spiritualiteit een plaats heeft.

Van 1982-1986 studeerde ik dans/euritmie in Den Haag bij Werner Barfod. Verdere studie bij Else Klink in Stuttgart en bij Elena Zuccoli in Dornach. Later bezocht ik workshops o.a. in improvisatie, Pilates, werken met maskers, loopbaan begeleiding, Presencing Theater (theory U)
Ik maakte deel uit van het Nederlands Eurythmie Ensemble en het Else Klink Ensemble. Van 1992 -1995 woonde en werkte ik in Kassel (D) en was met het “Tierkreis-projekt” vertegenwoordigd in het bijprogramma van de Documenta IX.
Ik gaf les als gastdocente aan verschillende kunstopleidingen o.a. de mimeschool in Amsterdam, de Alanus Hochschule in Alfter bij Bonn.

Van 1995 tot en met 2007 was ik vaste medewerker aan de Euritmie Academie, Den Haag. Ik werkte als docente, mentor en collegelid. Daarnaast als uitvoerend kunstenaar in verschillende eigen produkties.
In 2007 ben ik naar Italië verhuisd. Daar heb ik een werkplaats voor euritmie geopend: “la fabbrica”.In  La  fabbrica  vinden zomerweken, masterclasses, soziaal-artistieke projecten, met amateurs en kinderen en andere evenementen plaats.
Als gastdocente geef ik les in Den Haag, aan de euritmieopleiding in Witten-Annen, Alanus Hochschule, Alfter,  Impulse Eurythmy, internationale opleiding (USA, Zuid-Amerika, Dornach), segunda formacion professional euritmia in Santiago de Chile en accademia europeana euritmia di Venezia.Ik coach jonge euritmist(innen) die zelfstandig ondernemend willen worden.

Centraal motief in mijn werk is VERBINDEN van verschillende  mensen, verschillende kunsten en doelgroepen en levensgebieden.

In samenwerking met de Azienda Agricola Incisiana is het programma Agri-Arte à la carte in het leven geroepen.